
Pracownicy pogotowia ratunkowego są w pełnej gotowości, aby pomagać pacjentom. W tym szczególnie trudnym czasie pandemii koronawirusa za ich poświęcenie i pracę dziękują im wszyscy. Formy są różne. Tradycyjna Kuchnia Polska postanowiła dodać im sił, przekazując za darmo pyszne posiłki.
Były pierogi obsmażane z surówką, pyszny, rozgrzewający rosół i nie tylko. Tradycyjna Kuchnia Polska w Garwolinie docenia trud i poświęcenie pracowników pogotowia ratunkowego w tym szczególnie ciężkim czasie pandemii koronawirusa i za dodające siły posiłki nie wzięła od zespołu ratownictwa zapłaty.
– Nie zapłaciliśmy ani grosza. Petarda miło z ich strony – mówi Marcin Kępka, kierowca karetki. Posiłki zostały przygotowane dla całej stacji pogotowia w Garwolinie.
Dołączamy do podziękowań dla całego personelu medycznego i pozamedycznego, który dba o nasze zdrowie i życzymy smacznego!
ur
Zdj. Marcin Kępka
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Komentarze opinie