
W Zespole Szkół w Miętnem odbyły się warsztaty szkoleniowe dla nauczycieli sekcji żywieniowo-hotelarskiej.
W dniach od 3 do 5 września w ramach podnoszenia kwalifikacji w Zespole Szkół w Miętnem odbyły się warsztaty szkoleniowe dla nauczycieli sekcji żywieniowo-hotelarskiej.
Nauczyciele poznali kuchnię japońską, w tym sztukę robienia sushi. W drugiej części szkolenia nauczyciele szlifowali swoje umiejętności z obsługi konsumenta i poznawali zasady protokołu dyplomatycznego pod okiem wyspecjalizowanych trenerów.
Oprac. JS, zdjęcia: ZS Miętne/Facebook
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Komentarze opinie